Toon je talenten

Kampvuur

17 tot 23 jarigen

Bij de Scouting Tono-groep ben je vanaf je zeventiende volwassen. Dan kun je lid worden van onze Jongerentak, om verder te kijken dan je neus lang is. Samen met de andere Pivo's (=Jongerentakkers) maak je zelfstandig spetterende, uitdagende programma's.

Als lid van de Jongerentak bedenk je met z'n allen allerlei activiteiten. Als het maar uitdagend en grensverlegend is. Je gaat samen op zoek naar dingen die je anders nooit zou doen. Omdat ze te groot of ingewikkeld zouden zijn, of gewoon omdat je daarvoor meer mensen nodig hebt. Het is leuk om iets te bedenken dat nèt een stapje verder gaat.

Variatie

Wat programma ideeën? Een gecombineerde tocht bijvoorbeeld: eerst ATB-en, dan raften, dan lopen. Of een braderie organiseren. De opbrengst is voor het zomerkamp, dan kan je mooi naar Estland of Wit-Rusland. Pivo's De video-camera wordt gehanteerd en vervolgens wordt er gemonteerd: een dramatische speelfilm nadert haar voltooiing. Of gewoon even een potje sporten. Echt uitdagend wordt het als je gaat zweefvliegen, parasailen of zeilen. Je hebt het zelf in de hand.

Ontdekken

's Zomers kun je met z'n allen op reis gaan, bijvoorbeeld in het buitenland. De ruige natuur daar ontdekken en kennismaken met andere culturen, al dan niet gezellig bij het kampvuur.

Eigen ideeën

Je bedenkt de programma's met zijn allen. Om je op ideeën te brengen en je te helpen als dat nodig is, zijn er allerlei boeken en brochures. Daarnaast worden er door Scouting Nederland centraal ook nog grote activiteiten, actieve trainingen en cursussen georganiseerd.

Uitdagende activiteiten

Wereldwijd

Leden van de Jongerentak zijn dus net als jij jongeren van 16 tot ongeveer 21 à 23 jaar. Je bent dan trouwens lid van een club met zo'n 32 miljoen leden. De Jongerentak van de Scouting Tono-groep is de oudste leeftijdsgroep die we hebben, met een eigen bestuur en eigen aktiviteiten.

Doe mee!

Je bent welkom om een langs te komen en wat sfeer te proeven. Normaal komen we bij elkaar op vrijdagavond vanaf 20:00 uur. Loop gewoon even binnen aan de Sweelincksingel nummer 3. Het kan echter zijn dat we er niet zijn. We zijn dan buiten het gebouw actief bezig. Wil je zeker weten dat je op tijd bent om mee te kunnen, bel dan even of vul onderstaand formulier in.

De activiteiten
Het pivo-bestuur
Inschrijven
Contributie en financiën
Fotoseries van de Pivo's

Die activiteiten lijken mij wel wat

Ik wil vrijblijvend wel eens mee met een activiteit. Ik kom op vrijdagavond
Mijn naam is:
Meisje Jongen
Leeftijd:
Als er bijzonderheden zijn, mail dit dan aan mij:
of bel mij op telefoonnummer:
Opmerkingen:

of

Ik heb nog een vraag

Nog niet al mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb nog de volgende vraag:
Het antwoord kan je mailen aan:
of bel mij op telefoonnummer:

of

De Gouden Formule

Verhuur Webmail   Sinterklaas